Press & Mediabevakning

Intresserad av att bevaka Apollo Energy Gum? För alla press och media frågor, var god kontakta pr@apolloenergygum.com

 

Vår historia

Apollo Energy Gum föddes ur framgången som grundaren Troy Widgery haft tidigare med GoFast! Energidryck. Troy har en bakgrund i extremsport, hälsa och fitness. Troy hade drivkraften att bygga GoFast! till ett globalt varumärke, men det var hans nyskapande idé som fick honom att experimentera med ett bättre och effektivare sätt att tillföra energi. Apollo Energy Gum tillverkas i egen regi på företagets moderna fabrik i Denver, Colorado. Det har tagit över 10 år och över 700 olika sammansättningar att hitta rätt produkt. Troys övertygelse var att en flytande kärna omgiven av ett xylitol tuggummiskal var det bästa sättet att förse konsumenterna med en ren, dentalvänlig, och portabel energiprodukt. Apollo riktar sig till konsumenter med en hälsosam och produktiv livsstil.

Kontroll och utveckling av tillverkningen har varit avgörande för utvecklingen av Apollo som ett premium energi tuggummi. Varje ingrediens, varje leverantör, och varje del av produktionsprocessen analyseras och förfinas för att ge idrottare, proffs och vanliga konsumenter den absolut bästa dagliga energipåfyllnaden. Istället för att använda trendiga slagord och svåruttalade ingredienser är Apollos formel enkel: om den inte ger en fördel för konsumenten, används den inte.

Apollo Energy Gums team är en liten grupp av passionerade och hårt arbetande människor med ett uppdrag "ge konsumenterna bättre energi för ett aktivt liv™.

 

Apollo Energy Gum expanderar snabbt utanför USA och har inlett en global lansering av varumärket.